Passion in Akkrum op goede vrijdag

Cultuur en uitgaan
Afbeelding

AKKRUM - eindelijk, het is zover! Akkrum krijgt zijn eigen Passion. Na 4 jaar proberen en overvallen te worden door Corona laten laat de organisatie zich nu door niets en niemand meer stoppen.

Op Goede Vrijdag vanaf 20.00 uur gaat het gebeuren. Er wordt een groot podium gebouwd op de Tsjerkebleek en het belooft echt een spektakel te worden.

Wat gaan jullie die avond zien?

Een spelersgroep die bestaat uit een mooie mix van amateurs en ervaren spelers. Daarnaast is er een gelegenheidskoor onder leiding van Hans Bergman en de bigband Gruppo di Brasso, onder leiding van Douwe Jan Pol. Deze drie groepen zijn al weken bezig met de voorbereiding om op vrijdag 7 april een prachtige voorstelling te kunnen geven. Afgelopen zaterdag hebben we ’s middags weer gezamenlijk geoefend in de sporthal. Het vereist nogal wat tijd en oefening om alles goed op elkaar afgestemd te krijgen en er is nog heel veel werk te doen. Maar wat klink het al gaaf. Als Gruppo di Brasso los gaat en het koor valt in en je ziet ondertussen de spelers ‘acteren’ en er is nog een solo zangeres die even flink uithaalt……..dan staat het kippenvel op je armen.

Het verhaal van de Passion is een oud verhaal waarbij wij het verhaal meer in de tegenwoordige tijd hebben geplaatst. De thema’s die aan de orde komen zoals liefde, verraad en vriendschap zijn ook vandaag de dag nog steeds actueel. Nieuwsgierig? We zien je graag op de Tsjerkebleek vrijdag 7 april. De kaartverkoop start vanaf 1 maart bij Bakker Boonstra. Mocht het zo zijn dat je voor de voorstelling van 2020 al een kaartje hebt gekocht, die is nog steeds geldig! Houd onze facebookpagina in de gaten voor de arrangementen die we hebben. Mocht je vragen hebben dan kun je ons ook mailen; depassievanakkrum@gmail.com.

Tot vrijdag 7 april 20.00!