‘The Masked Singer’ komt zaterdag naar Sondel, toegang gratis

Cultuur en uitgaan
The Masked Singer Melodia Wijckel
The Masked Singer Melodia Wijckel

SONDEL - Morgen is het zover, dan komt het populaire ‘The Masked Singer’ naar Sondel. Tien zangers en zangeressen verrassen het publiek onherkenbaar in prachtige kostuums. Ze worden bij hun optredens begeleid door fanfare Melodia Wijckel.

De muziekshow vindt vanaf 20.00 uur plaats in dorpshuis De Bining. Het publiek blijft in het ongewisse over wie er voor hun zingt totdat de maskers af zullen gaan. De aanwezigen kunnen genieten van onder andere ‘Kening Kat’, ‘Dancing Dumbo’ en de ‘Sjongende Sjamaan’.

De bekende en onbekende zangtalenten uit Wijckel omgeving zullen een act opvoeren en daarbij bekende nummers zingen, in prachtige kostuums en natuurlijk onherkenbaar door prachtige maskers. Alle kleding en maskers zijn verzorgd door Kledinguitleen Balk.

Avondvullend
‘The Masked Singer’ is een avondvullend showprogramma met live fanfare muziek, waaronder de bekende nummers ‘Radar Love’ van de Golden Earring, ‘de Wandelclub’ van SugarLee Hooper en het prachtige nummer ‘Birds’ van Anouk.

Aan het publiek de taak te raden wie de Gaasterlandse zangtalenten zijn. De avond wordt spectaculair gepresenteerd door Willemina de Jong en Marten Deinum. ,,Daarnaast is het leuk te vermelden dat de avond gratis toegankelijk is, wel wordt er een spetterende verloting gehouden. Dus wat contant geld mee is een pre’’, aldus Melodia Wijckel.

Het showprogramma begint aanstaande zaterdag 11 maart om 20:00 uur in Dorpshuis de Bining - Sondel. De zaal is open om 19:15uur. De toegang is gratis.