Driemaal is scheepsrecht voor Aldemardumer Reünie, aanmelding open

Cultuur en uitgaan
Oproep voor Reünie Aldemardum
Oproep voor Reünie Aldemardum

OUDEMIRDUM - Voor de ‘Aldemarumer Reünie’ geldt dat driemaal scheepsrecht is. Na tweemaal uitstellen zal de feestelijke bijeenkomst voor (oud-)inwoners nu worden gehouden op zaterdag 13 mei.

De reünie wordt gehouden in het dorpshuis van Oudemirdum, waar men vanaf 10 uur welkom is en de koffie klaar staat. Om 12.30 uur is het tijd voor de lunch en om 17.30 uur wordt het dinerbuffet geopend. Tussen de lunch en buffet is er een programma waarbij de omgeving van Oudemirdum wordt verkend.

Arrangementen
De organisatie heeft drie arrangementen samengesteld voor de reünisten. ,,De eerste is ’s morgens koffie met gebak en een drankje voor € 12,50 per persoon. Optie twee is ’s morgens koffie en de lunch € 26,- per persoon. Een de derde mogelijkheid is de gehele dag, dus koffie, lunch en buffet voor € 47,50 per persoon.’’

Aanmelden
Voor wie graag aanwezig wil zijn kan dit voor 20 april kenbaar maken, door het bedrag van het gewenste arrangement over te maken en duidelijk naam en woonplaats te vermelden. Het rekeningnummer is Vereniging Plaatselijk Belang Oudemirdum. NL66 RABO 0306 7856 17

Voor wie een dieet heeft kan een bericht sturen naar reuny.aldemardum@gmail.com, dan kan de kok daar rekening mee houden.

Informatie is ook te vinden op www.oudemirdum.nl en facebook; reünie Oudemirdum Aldemardum.