Presentatie Gerhild van Rooy over het werk van kunstenaar Sylvia Dijkstra

Cultuur en uitgaan
Afbeelding

HEERENVEEN - In de maand maart heeft Sylvia Dijkstra geëxposeerd in de bibliotheek van Heerenveen met de tentoonstelling ‘Gezin te gast’.

 Deze is bedoeld als aanjager om van gedachten te wisselen over al of niet gebroken gezinnen en een innerlijk gesprek als “Hoe gaat het echt met ons innerlijk kind”. Op woensdag 29 maart is de feestelijke afsluiting van deze tentoonstelling. Om 15.00 uur geeft kunstenaar Gerhild van Rooy een presentatie over het werk van Sylvia Dijkstra in de bibliotheek aan het Kuperusplein 48. Vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Gerhild van Rooij studeerde cum laude af op het vak theatergeschiedenis aan de Theaterschool - Nel Roos Academie- in Amsterdam. Zij werkt als multidisciplinair beeldend kunstenaar en cultuurpublicist. Zij exposeert internationaal en verbindt in haar sferische werk vaak culturen, tijdsperioden, tekst en beeld. De natuur, bepaalde locaties en de mens inspireren haar. Ze geeft hedendaagse kunst en ook cultureel erfgoed een context.

Voorafgaand aan de presentatie geeft Sylvia Dijkstra een geleide meditatie. Deze begint om 14.30 uur. Ook hier geldt: vrije inloop. Meer informatie vindt u op www.baarmoedersjamaan.nl