Openlucht muziektheaterspektakel ‘De fantastische meneer Vos’ in Aldeboarn

Cultuur en uitgaan
Afbeelding

ALDEBOARN - Onder een eeuwenoude beuk in Aldeboarn, in de vlindertuin achter het Andringahûs, speelt zich op 2 en 3 juni, ‘s avonds om half negen iets heel bijzonders af: 

‘De fantastische meneer Vos’, een openlucht muziektheaterspektakel, uitgevoerd door Boarnster Krite en Concordia Aldeboarn. De voorstelling is geïnspireerd op een kinderboek van Roald Dahl.

Drie boeren (Boer Bolus, Boer Bits en Boer Biet) hebben last van meneer Vos. Hij steelt elke avond kippen, eenden en ganzen uit hun hok. Meneer Vos doet dit niet alleen voor zichzelf. Ook z’n vrouw en hun jonge kindjes, de vosjes, moeten immers eten. Maar daar hebben de drie boeren geen boodschap aan. Ze zijn boos, héél boos, en bedenken allerlei plannen om de familie  Vos uit hun hol te jagen. Maar meneer Vos is veel slimmer dan de boeren denken.

De regie van dit openluchtspektakel is in handen van Anja Steegstra. De dirigent van Concordia Aldeboarn, Gert van Veldhuizen, heeft alle muziek gecomponeerd. Er wordt gespeeld door jong en oud. Zo is het jongste vosje 6 jaar en de oudste muzikant maar liefst 82 jaar. Veel vrijwilligers zijn al heel lang achter de schermen aan het werk om van de voorstelling een heus muziektheaterspektakel te maken. De kostuums worden prachtig en het decor ‘wurdt in pronkje’, volgens de organisatie. Bezoekers zullen één worden met het bos, alle dieren en de drie boeren.

Kaartverkoop

Kaartverkoop voor dit muziektheaterspektakel via:
- Mail: muziektheaterspektakel@gmail.com
- Telefoon: 0566 – 63 16 302
- Voorverkoop: 23 en 26 mei van 18.30 uur tot 19.30 uur in de  Fermanje te Aldeboarn.

Toegangsrijzen (incl. consumptie):
- Volwassenen: € 15,- p.p.
- Jeugd t/m 12 jaar: € 7,50,- p.p.