It Toanhûs viert sprankelend decemberfeest voor de voedselbank

Door: Douwe Bijlsma Cultuur en uitgaan
It Toanhûs viert sprankelend decemberfeest voor de voedselbank.
It Toanhûs viert sprankelend decemberfeest voor de voedselbank. Jill Wellington / Pixabay

DFM - It Toanhûs organiseert op donderdag 14 december een sprankelend decemberfeest vol creativiteit en gezelligheid. De opbrengst gaat volledig naar de voedselbank.

Het evenement belooft een avond vol kerstsfeer te worden met een kunstmarkt en muzikale optredens van zangleerlingen en ons kinderkoor ToanZz. Iedereen is van harte welkom om te genieten van de feestelijke activiteiten. Tijdens het decemberfeest zal er een sfeervolle kunstmarkt plaatsvinden, waar bezoekers kunnen rondstruinen tussen de prachtige creaties van de keramiek, teken- en schildercursisten. Een ideale gelegenheid om deze originele kunstwerken aan te schaffen, waarbij u tevens een goed doel steunt. Daarnaast zijn er heerlijke warme chocolademelk en smakelijke kerstkoekjes verkrijgbaar.

Niet alleen is het decemberfeest een geweldige gelegenheid om in de kerstsfeer te komen, maar steunen we hierbij dus ook een goed doel. De opbrengst van het gehele evenement zal namelijk worden gedoneerd aan Voedselbank De Utjouwer - Joure.

Het decemberfeest vindt plaats op 14 december van 19:00 tot 20:30 uur op de locatie aan de Koningin Julianalaan 3 in Joure. De toegang is gratis, dus nodig gerust al je vrienden en familie uit om samen te genieten van deze bijzondere avond.

“Kom samen met ons genieten van een avond vol kerstsfeer, gezelligheid en creativiteit tijdens het decemberfeest bij It Toanhûs.”