Dit is waarom vloer- en buitenkleden perfect zijn voor jonge gezinnen

In bedrijf
Afbeelding

INGEZONDEN - Houden jouw kinderen ervan om lekker op de grond te ravotten, te spelen of te puzzelen? 

Dan is het geen overbodige luxe om fijne vloerkleden aan je huis en tuin toe te voegen. Het oog wil natuurlijk ook wat, maar de kleden die je uitkiest dienen vooral praktisch te zijn, zeker met jonge kids en de nodige ongelukjes in huis.

Op deze pagina lees je alles over gezinsvriendelijke vloer- en buitenkleden in en rondom je huis. Hoe leuk is het om de kids heerlijk te zien spelen op de zachte en makkelijk schoon te houden kleden die je hebt gekocht?

Welke voordelen zitten eraan vloerkleden in huizen met kinderen?

Vloerkleden zijn een echte must-have in huizen met kinderen. Ze voegen niet alleen kleur en textuur toe aan je interieur, maar ze hebben ook talloze voordelen voor kinderen en ouders. Allereerst bieden vloerkleden een zachte en veilige ondergrond voor kids om op te spelen en te ontspannen.

Het is veel prettiger om op een zacht kleed te spelen dan op een harde vloer, vooral voor jongere kinderen die nog niet zo stabiel zijn op hun voetjes. Een ander voordeel van vloerkleden is dat ze helpen om geluid te dempen. Een vloerkleed absorbeert het geluid en voorkomt dat het door het hele huis galmt.

Bovendien kunnen vloerkleden helpen om de sfeer van een kamer te veranderen zonder dat je grote renovaties hoeft uit te voeren. Door simpelweg een kleed toe te voegen, kun je een saaie kamer omtoveren in een gezellige en warme ruimte. Last but not least is een vloerkleed ideaal om knoeien en vuil te verminderen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en vloerkleden zijn veel makkelijker schoon te maken dan vloerbedekking.

Met gave buitenkleden maak jij je tuin helemaal klaar voor het mooie weer

Het voorjaar is begonnen en de zon laat zich steeds vaker zien. Tijd om de tuin weer helemaal klaar te maken voor het mooie weer! En wat is er nou fijner dan heerlijk buiten zijn met de kids? Een goede basis voor een gezellige buitenruimte is natuurlijk een mooie set buitenkleden. Ze maken je tuin niet alleen gezellig, maar bieden ook een zachte ondergrond voor kinderen om op te spelen.

Bij Floorpassion kun je uit de leukste buitenkleden voor in de tuin kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleurrijk vloerkleed met een zomers patroon? Of een stoer kleed met een print van planten en bladeren? Deze kleden zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens echte eyecatchers voor je tuin.

Speciaal voor de kids is er genoeg keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleed met een print van een voetbalveld of hinkelbaan? De kinderen kunnen lekker hun energie kwijt terwijl jij geniet van een kopje koffie in het zonnetje. Laat die mooie dagen maar komen!