Dorcas Heerenveen zoekt vrijwilligers

In bedrijf
Afbeelding

HEERENVEEN - Dorcas Winkel Heerenveen is dringend op zoek naar vrijwilligers. Voor belangstellenden zijn er 19, 20, 21 en 23 september open dagen. 

Dorcas-medewerkers zitten dan klaar om vragen te beantwoorden en informatie te geven. De Dorcas-winkel is gevestigd aan de Heremaweg 20. Het is een kringloopwinkel waar allerlei tweedehands spullen tegen lage prijzen worden verkocht, van kleding, meubels, servies en huishoudelijke artikelen tot spellen, boeken en sieraden. De winkel wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel: de hulp- en ontwikkelingsprojecten van Dorcas.

Voor diverse werkzaamheden zoekt de winkel vrijwilligers. Van het werken met meubels, kleding, speelgoed, huishoudelijke artikelen of boeken tot het testen van elektrische apparaten, het innemen en sorteren van spullen, rijden op de bus, kassawerk en bestuurstaken. Dorcas Winkel Heerenveen biedt een fijne, gezellige werksfeer in een team met prettige, gemotiveerde collega’s. Over Dorcas: Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en internationale samenwerking. Dorcas heeft verspreid over Nederland meer dan 40 kringloopwinkels. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die Dorcas uitvoert in 14 landen in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten. Duizenden vrijwilligers en klanten dragen zo bij aan het werk voor mensen in nood. Meer informatie: Interesse in vrijwilligerswerk? Uw hulp en betrokkenheid zijn ontzettend welkom.

Kom langs voor een gesprek op 19, 20, 21 of 23 september. Meteen aanmelden of een vraag stellen? Dat kan: bestuur-heerenveen@dorcas.nl of 0513-636 414. De Dorcas-winkel is gevestigd aan de Heremaweg 20. Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Zie voor meer informatie dorcas.nl/winkels/heerenveen.