INGEZONDEN / Draag jij een goed passende boxershort?

Lifestyle
Afbeelding

Boxershorts. Je hebt ze in allemaal verschillende soorten kleuren, lengtes en maten. Het blijft een kledingstuk dat niet te missen is. Het grotendeel van de mannen draagt een boxershort. Maar wat is nu de beste boxershort?

Waar moet je naar kijken?

Bij  een boxershort kopen, is het slim om naar een aantal punten te kijken. Je wilt natuurlijk niet dat bijvoorbeeld de shorts omhoog kruipen. Waarom kruipen sommige boxershorts omhoog? Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de shorts niet goed aansluiten op je benen. Ook wanneer de maat niet goed is kan het leiden naar een niet fijn zittende boxershort. Binnen de boxershorts heb je natuurlijk ook verschillende modellen. Het kan zo zijn dat een bepaald model niet bij je past en dat daardoor de boxershorts omhoog kruipen.

Welke boxershort past bij jou?

Hoe zorg je ervoor dat je de goede boxershort kiest die past bij jouw lichaam? Je moet kijken naar de modellen die goed op jouw lichaam aansluiten. Wanneer je bijvoorbeeld wat stevigere bovenbenen hebt, kun je ervoor kiezen om een boxershort te nemen met wat langere pijpjes. Wanneer je wat smallere bovenbenen hebt kan een short met korte pijpjes weer fijner zijn. Ook is het van belang dat je niet een te kleine maat neemt. Wanneer je dit doet kan het zo zijn dat de pijpjes gaan snijden in je benen. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Is de kwaliteit van de boxer goed?

Naast dat het fijn is dat de boxershort goed aansluit op je lichaam is het ook wel zo fijn dat de kwaliteit goed is. Je wilt niet dat je hem na een keer dragen al in de prullenbak moet gooien. Het is dus van belang dat de boxershort een goede kwaliteit heeft die ondanks het vele dragen en wassen lang meegaat.