Kinea B1 uit De Knipe zoekt nieuwe teamgenoten

Sport
Afbeelding

DE KNIPE - Voor het nieuwe seizoen zoekt Kinea B1 uit De Knipe een paar nieuwe teamgenoten. De B1 is een gezellig, fanatieke en talentvolle groep korfballers.

Zoals je op de foto kan zien is er nog ruimte binnen het team van Nynke, Deborah, Mette, Lisanne, Myrthe, Marit en Lisanne. Het is nu bijna zomervakantie, maar ze hopen in augustus weer te mogen beginnen onder leiding van coach Tessa.

De B1 speelt op zaterdag en traint twee keer per week. Op het veld in De Knipe en in de zaal in Heerenveen. Lijkt het je leuk om bij Kinea B1 te komen spelen of wil je meer informatie, mail dan naar info@kinea.nl. Dan wordt er snel contact met je opgenomen.

De B1 is voor jongeren tussen 13 en 15 jaar. Jonger of ouder? Maar lijkt het je wel leuk om bij Kinea te komen korfballen? Je bent van harte welkom. Kom gerust eens meetrainen na de zomervakantie. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al meedoen aan de Kangoeroes.

Korfbalvereniging Kinea komt uit de Knipe en heeft ruim 100 leden. Sport, prestatie en gezelligheid gaan hand in hand bij deze vereniging.