VC Sneek presenteert officiële gezinstribune bij dames 1

Sport
Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

SNEEK- Komende zaterdag wordt de gezinstribune bij VC Sneek officieel in gebruik genomen. Bij de thuiswedstrijden van de dames van Friso Sneek zal deze tribune gereserveerd worden voor scholen en verenigingen uit de naaste omgeving. De gezinstribune bevindt zich pal voor de Sportlounge en kan circa vijftig volleyballiefhebbers verwelkomen.

Invitatie

Scholen die meedoen aan het scholenproject VC Sneek dat voor de herfst werd gestart, ontvangen eerst een invitatie. Daarnaast wordt er per thuiswedstrijd één vereniging uitgenodigd om de duels van de Friso dames te aanschouwen.

Simon Havingaschool en Top en Twel

De primeur ligt morgen bij de Simon Havingaschool. Deze school nam succesvol deel aan de volleybalclinic van Janice Johnson en zal in de thuiswedstrijd tegen VC Zwolle Topvolleybal de tribune bevolken. De Sneker basisschool krijgt daarbij gezelschap van volleybalvereniging Top en Twel uit Oppenhuizen.

Jeugd t/m 15 jaar gratis

De Sneker club maakt het bezoek aan Friso Sneek extra aantrekkelijk door de jeugdleden t/m 15 jaar gratis toegang te verlenen. VC Sneek hoopt door de gezinstribune mensen enthousiast voor het volleybal en VC Sneek te krijgen. “Het moet elke keer weer een volle hal worden en een waar volleybalfeest zijn”,  aldus het bestuur.

Bron: VC Sneek