Daikin NK Afstanden & Mass start 3 tot en met 5 februari in Thialf

Sport
Foto: Gewoan Dwaan/Douwe Bijlsma
Foto: Gewoan Dwaan/Douwe Bijlsma

HEERENVEEN - De strijd om de Nederlandse titels bij het Daikin NK Afstanden & Mass start gaat weer losbarsten op 3 tot en met 5 februari. Welke schaatsers weten zich te kronen tot Nederlands kampioen? 

Wacht niet te lang met het bestellen van tickets, er wordt namelijk een uitverkocht Thialf verwacht.

Koop hier uw tickets:Tickets | Schaatsen.nl.

REIS MEE MET DE THIALF EXPRESS

Tijdens de grootste schaatsevenementen in het schaatsseizoen 2022/2023 rijdt Arriva met de speciale Thialf Express. Beleef een bijzondere ervaring en start jouw schaatsavontuur in de Thialf Express. De rechtstreekse bus rijdt van busstation Heerenveen naar IJsstadion Thialf.

De Thialf Express rijdt tijdens de evenementen elk half uur rechtstreeks tussen busstation Heerenveen en de reguliere bushalte bij Thialf. Zo kunnen toeschouwers die eerder terug willen ook tijdens het evenement terug naar het busstation Heerenveen. De Thialf Express rijdt vanaf 1,5 uur voor de eerste wedstrijd tot 1,5 uur na afloop van de laatste wedstrijd.

TOEGANKELIJKHEID MINDER VALIDEN

Wil jij of je medereiziger gebruik maken van een rolstoelplek in de Thialf Express? Reserveer uiterlijk 24 uur voorafgaand aan het evenement je plek via onze klantenservice (0800-023 25 45). Zo hebben reizigers in een rolstoel gegarandeerd plek voor de rit van het busstation Heerenveen naar het Thialf en/of weer terug.

ZO BETAAL JE DE THIALF EXPRESS

Je betaalt de rit met de Thialf Express gemakkelijk met je OV-chipkaart of door een los kaartje te kopen bij de chauffeur. Let op, dit kan alleen met de pin, betalen met contant geld is niet mogelijk.