UNIS Flyers vrijdagavond in halve finale Nederlands kampioenschap

Sport
Foto: Ricardo Veen Media
Foto: Ricardo Veen Media

HEERENVEEN - UNIS Flyers speelt vrijdagavond om 20.30 uur tegen Snackpoint Eaters Limburg in de halve finale van het Nederlands kampioenschap. De inzet is een finaleplaats, die zondagmiddag om 15.00 uur wordt gespeeld in Thialf.

Afgelopen weekend verloor UNIS Flyers twee wedstrijden. Desondanks kijkt coach Mike Nason niet ontevreden terug op die wedstrijden. ,,De energie was goed, maar we kregen die niet onder controle waardoor het chaotisch werd. We wilden misschien wel te graag,” vertelt de coach, die positief vooruitblikt op de halve finale strijd. ,,Het team raakt gewend om belangrijke wedstrijden te spelen. Het is nu van belang om rustig te blijven en succesvol te worden.

In de halve finale gaat het om één wedstrijd. ,,We moeten de juiste beslissingen maken. Geleen is een lastige tegenstander en beide teams liggen dicht bij elkaar en dat zal vrijdagavond niet anders zijn. De laatste wedstrijd tegen Geleen verloren we, en laten we dat zien als een wake-up call. We moeten zorgen dat hun goalie een lastige avond heeft,” aldus Nason.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond:

  • 19.30 uur - Kassa’s geopend
  • 20.30 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven:

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 10,00 p.p.
  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 10,00 en online € 10,00
  • Volwassenen: aan de kassa € 15,00 en online € 15,00