Zaalhockeysters SMHC MO16-2 Kampioen!

Sport
Afbeelding

SNEEK – Afgelopen zondag 19 februari was de dag dat SMHC MO16-2  zaalhockey kampioen kon worden. Het ging op deze laatste speeldag om het kampioenschap. De spanning was dan ook om te snijden.

\n

Vol zelfvertrouwen traden de meiden van de SMHC M016-2 aan op het veld. De eerste wedstrijd was tegen Leeuwarden MO16-3. Deze moest gewonnen worden. De nummers 1 en 2 moesten tegen elkaar. Al in de tweede minuut stonden de meiden 0-1 achter. De spanning zat in de weg, maar ze herpakten zich en lieten het kampioenschap niet van zich afnemen. Ze rolden eroverheen. Het werd al gauw 1-1. Dit gaf moed, de motoren stonden aan met als resultaat 3-2 winst voor MHSC MO16-2.

SMHC MO16-2 moest nog een wedstrijd spelen tegen de Leeuwarden MO16-4. Ook deze moesten ze nog wel even winnen. Het vertrouwen groeide in de wedstrijd en ja, de doelpunten volgden. Met een eindstand van 8-0 eidigde ook deze wedstrijd dikverdiend ‘in the pocket’. De euforie was dan ook groot na deze wedstrijddag: MO16-2 zaalhockey kampioen 2023!

Wat zijn wij als coaches trots op deze fantastische speelsters! Gefeliciteerd allemaal! 

Verslag: Wilhelm en Marloes