Inspiratieavond aangepast sporten en bewegen in het Abe Lenstra stadion

Sport
Afbeelding

HEERENVEEN - Mensen met een verstandelijke beperking bewegen vaak te weinig en eten lang niet altijd gezond. Ouders, verzorgenden en professionals spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de leefstijl. 

Maar wat kunnen we samen doen voor een gezonde leefstijl? Welke rol zie jij voor jezelf? Waar loop je tegenaan? Allemaal vragen waar we tijdens de inspiratieavond aangepast sporten en bewegen bij stil willen staan.

Wij nodigen je van harte uit voor de inspiratieavond aangepast sporten en bewegen binnen de gemeente Heerenveen. Tijdens de informatie avond kunnen ouders, zorg- en onderwijsprofessionals elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Bovendien zijn er verschillende organisaties aanwezig die je meer vertellen over de mogelijkheden op het gebied van sport, gezonde voeding en bewegen.

Deze avond heeft als doel het creëren van verbinding en veerkracht tussen ouders en/of professionals van een kind of (jong)volwassene met een beperking, zodat we met elkaar de beste kansen bieden en een volwaardige plek in de samenleving creëren.

De informatie avond, op dinsdagavond 28 maart 2023 start om 19:30 uur in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen.

Wil jij je opgeven voor deze avond? Klik op de link: https://www.samenscorenvoorgezondheid.nl/.../inspiratie.../