Stuuprace in Thialf Heerenveen op zaterdag 18 maart

Sport
Afbeelding

HEERENVEEN - Ieder jaar organiseert Stuupsport de Stuuprace in ijsstadion Thialf Heerenveen. 

Voor alle kinderen van 3 tot en met 13 jaar die aangesloten zijn bij een schaatsvereniging of schaats school, of lid zijn van Stuup kunnen mee doen aan deze race. Lekker racen tegen -en met je leeftijdsgenootjes.

De StuupRace bestaat uit een korte sprint afstand en een massastart. Op basis van leeftijd worden deelnemers voor twee afstanden ingedeeld. Maar let op het is geen gewone race. Het kan best zijn dat je met 3, 4 of 6 leeftijdgenootjes tegelijk start. Heel veel spektakel dus, maar vooral heel veel plezier.

De kinderen worden van begin tot het einde van de STUUPRACE begeleid door instructeurs, vrijwilligers & Team STUUP. Tussen de twee races door krijgen ze drinken en wat lekkers. Na het RACEN ontvangen alle helden een gave medaille en staan ze met z’n allen op de hoogste trede van het erepodium. Dat is de bedoeling van deze STUUPRACE 2023!

Wat het nog gaver maakt is dat hele familie, vrienden, opa’s en oma’s mogen komen kijken. HOE GAAF IS DAT! Het belooft een fantastische ochtend te worden, doen jullie ook gezellig mee?