Andries Noppert terug in het doel van sc Heerenveen

Sport
Andries Noppert keert terug onder de lat bij sc Heerenveen Foto sc Heerenveen/FpH
Andries Noppert keert terug onder de lat bij sc Heerenveen Foto sc Heerenveen/FpH

HEERENVEEN - Het leek er lang op dat Andries Noppert dit voetbalseizoen niet meer terug zou keren in de goal van sc Heerenveen. De Jouster keert op de valreep echter toch terug onder de lat. Coach Kees van Wonderen stelt hem op in de laatste wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zondagmiddag.

De eerste doelman van de Heerenveense club had sinds januari last van een blessure aan de lies. Daaraan is Noppert halverwege april geopereerd. Het herstel verloopt dusdanig dat hij de laatste anderhalve week weer mee kon trainen.

,,Nu is hij klaar voor een rentree. Deze wedstrijd was voor hem een stip aan de horizon. Hij wil heel graag en denkt dat ‘ie er klaar voor is’, vertelt de trainer, die daardoor Xavier Mous teleur moest stellen. ‘Hij vindt het jammer, maar ik heb niet getwijfeld. Andries is met zijn kwaliteiten een meerwaarde. Het is leuk voor hem, maar ook voor de fans’’, zo liet Van Wonderen weten.

Lees ook www.grootdefryskemarren.nl/grootdefryskemarren/sport/keeper-andries-noppert-dit-voetbalseizoen-mogelijk-niet-meer-in-actie

Bron: www.sc-heerenveen.nl