Erik Reitsma verlengt contract bij VC Sneek

Door: Ynte Dragt Sport
Contractverlenging Eric Reitsma, trainer/coach van Friso Sneek
Contractverlenging Eric Reitsma, trainer/coach van Friso Sneek Foto: Erwin Zomervrucht

SNEEK - VC Sneek heeft het contract met Erik Reitsma, hoofdtrainer/coach van dames 1 Friso Sneek, afgelopen week met een jaar verlengd. In het bijzijn van voorzitter Han Mulder zette de 33-jarige Reitsma zijn handtekening onder het contract dat hem voor nog een seizoen aan de landskampioen verbindt.

Veel positivisme.
Erik Reitsma en het bestuur waren het snel eens over de contractverlenging. “Ik heb het bij Sneek enorm naar mijn zin. Er gebeuren heel veel positieve dingen bij deze mooie club”. Iets wat Han Mulder alleen maar kan beamen: “Wij zijn erg tevreden in de samenwerking met Erik Reitsma en zijn blij dat hij een jaar heeft bijgetekend. Reitsma werkte eerder voor de nationale volleybalbond en de Duitse topclubs Aken en Stuttgart. Naast het trainerschap bij dames 1 is hij betrokken bij de opleiding en de samenwerking met de Set Up clubs. Reitsma werkt hij tevens als docent lichamelijke oefening een aantal uren in het praktijkonderwijs.

Invulling technische staf
De komende tijd zal de verdere invulling van de technische staf gestalte krijgen. Reitsma heeft aangegeven graag verder te willen gaan met de huidige verantwoordelijken Henriëtte ter Steege, Hong Zhao en Bert Brands. Ook de gesprekken met de huidige selectie zijn in volle gang.

Bron: VC Sneek