Trampoline School Heerenveen 4 keer goud, 1 keer zilver en 1 keer brons tijdens Barmstedt CUP in Duitsland

Sport
Trampoline School Heerenveen 4 keer goud, 1 keer zilver en 1 keer brons tijdens Barmstedt CUP in Duitsland.
Trampoline School Heerenveen 4 keer goud, 1 keer zilver en 1 keer brons tijdens Barmstedt CUP in Duitsland. Eigen foto

HEERENVEEN - Wat een topweekend heeft TSH in Barmstedt gehad tijdens het 1e internationale toernooi van dit jaar! Met 4 keer goud, 1 keer zilver, 1 keer brons en met ontzettend veel mooie leermomenten en internationale ervaring kwamen de springers terug in Heerenveen.

De Barmstedt Cup is een ontzettend leuk en gezellig internationaal toernooi voor alle niveaus en leeftijdscategorieën waar TSH met 15 springers aan meedeed. Voor Robbin Vogel, Vera Krop en Rixt Hoekstra was het de eerste keer springen in het buitenland. 

In de ochtend sprong Noor de Leeuw in categorie WK3 knap naar een 1e plek met mooie uitgevoerde oefeningen. Het lukte Vera en Robbin niet de finale te halen, maar Vera werd met haar oefeningen 11e en Robbin werd, na veel blessureleed, knap 19e. In de categorie WK4 werd er goed gesprongen en wisten beide jongens zich te plaatsen voor de finale. Hier werd Quinten Verhoeven 1e en behaalde Hugo Wink de 6e. plek. In de categorie WK6 sprong Arthur Scharstuhl zich keurig naar de 1e plek. 

‘s Middags werd in de categorie WK12 het spits afgebeten door Brent de Vries. In de finale ging zijn oefening niet zoals in de voorronde, toch behaalde hij nog de 3e plek. Daarna was het de beurt aan Rixt Hoekstra WK5 en Anoek Esschendal WK13. Rixt werd knap 9e, helaas gingen alleen de eerste acht door naar de finale. Anoek werd in haar categorie 10e en plaatste zich helaas ook niet voor de finale. In de categorie WK14 wist Camiel Vogel zich met een nieuwe oefening en 10e plek ook niet te plaatsen. In dezelfde categorie sprong Mees Wink zich met 2 strakke oefeningen naar de finale, maar deze verliep helaas niet zoals gehoopt waarbij hij met minimaal verschil net 4werd. In de categorie WK15 sprong Denise Prak een mooie oefening met een 11e plek als resultaat. Claudia de Graaf werd in dezelfde categorie met mooie sprongen heel knap 1e. In de categorie WK16 sprongen Ruben Borger en Giorgi Baindurashvili zich beide naar de finale. Ruben werd met een mooie finale 2e en Giorgi 5e

Aan het einde van het toernooi mocht Quinten Verhoeven nog de bokaal van de meest bij elkaar gesprongen punten categorie jongens in ontvangst nemen, wat uiteindelijk de kers op de taart was!

Na hard werken, knappe resultaten, teleurstellingen, mooie ontwikkelingen, verdriet, blijdschap, veel nieuwe oefeningen en ontzettend veel plezier en lol kan TSH terug kijken op een prachtig weekend.