De Bruna in Sneek zoekt een commerciële klant gedreven Bedrijfsleider

In bedrijf
Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

ADVERTORIAL- Bij Bruna Sneek Oosterdijk zijn we op zoek naar een Bedrijfsleider (m/v) die graag de handen uit de mouwen steekt in onze winkel. We zoeken daarom een klant gedreven Bedrijfsleider die naast leidinggevende ervaring ook praktische winkel- en kassa-ervaring heeft.

Wat ga je doen bij Bruna?

Elke klant die bij ons in de winkel komt op een vriendelijke en gastvrije manier helpen. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf, je begrijpt de doelgroep en kent onze merken en de laatste trend op het gebied van boek- en kantoorhandel. Je zorgt voor de dagelijkse aansturing binnen het team en hebt een oplossingsgerichte houding.

Wat verwachten wij van jou?

- Passie voor de producten in onze winkel, onze klanten en je collega’s

- Ervaring in de retail branche

- Leidinggevende skills op een coachende en positieve manier

- MBO niveau 3 of 4, of passende werkervaring + werk- en denkniveau

-  Beschikbaar voor 38 uur per week (fulltime basis)

Waar zijn we naar op zoek?

Waar wij naar op zoek naar zijn is niets anders dan een openminded en positief gedreven Bedrijfsleider, een teamplayer, iemand met een commercieel drive, die betrouwbaar is en samen met het team er voor zorgt dat er iedere dag weer een TOP winkel staat!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd, die wij met plezier verlengen als het klikt. We bieden je een concurrerend salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook prima!

Interesse?

Klinkt goed toch? Vind jij dat jij mijn nieuwe Bedrijfsleider bent? Bel mij dan. Ik ben Jan Weidgaaf, een ondernemende Bruna ondernemer met winkels in Winsum, Zuidlaren, Groningen en Sneek. Ik ben bereikbaar op 06-55696967.  Ben ik niet bereikbaar, dan kun je ook bellen met Wilko Piek, Bedrijfsleider van Bruna Zuidlaren: 050-4094883. Je mag ook direct solliciteren.  Mail mij dan gelijk jouw cv en motivatiebrief. Deze kun je mailen naar: janweidgraaf190@gmail.com

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd