Gratis badmintonlessen voor de jeugd

Sport
Afbeelding

BOLSWARD- BadmintonClub Bolsward (BCB) trapt het seizoen 22/23 af met een speciale aanbieding voor de jeugd. Iedereen van 9 tot 18 jaar mag de hele maand september gratis meespelen. Een racket is niet nodig, BCB heeft voldoende trainingsrackets op voorraad. Bij een lidmaatschap krijgt een nieuw jeugdlid eenmalig 25% korting op de contributie en betaalt dan geen € 85,-, maar slechts € 63,75 voor het komende seizoen.

Badminton is geschikt voor iedereen. Het draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden, is goed voor de coördinatie en het is bovendien heel erg leuk om te doen. Tijdens de trainingen krijgt de jeugd op een speelse manier de badmintonvaardigheden onder de knie. Alle mogelijke sportattributen worden hiervoor gebruikt.

De badmintonjeugd traint elke vrijdag van 17.15 uur – 18.15 uur in Sporthal De Middelzee.

Volwassenen
Ook volwassenen zijn van harte welkom. Iedereen vanaf 18 jaar is uitgenodigd om twee proeftrainingen te doen. Dit kan op dinsdag in de gymzaal van het Marne College (19.30 uur-21.30 uur) of op donderdag in sporthal De Middelzee (20.00 uur– 22.00 uur). De eerste speelavond voor volwassenen is donderdag 25 augustus.

Kijk voor meer informatie op www.bcbolsward.nl